close
چت
آموزش درست کردن خمیر چینی
چهارشنبه 01 آذر 1396


سایت هنری بانوان ایپک
  • آموزش کاردستی
  • آموزش قلاب بافی و بافتنی
  • آموزش آرایش و زیبایی
  • دانلود ویدیو هنری
  • مدل لباس و مانتو ایرانی
  • آموزش خیاطی
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش خیاطی/تصویر زندگی
آموزش خیاطی بانوکده
رزبانو پرتال جامع بانوي ايراني
اتاق آرزو
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : *کد امنیتیبارگزاری مجدد
خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

آرشیو ماهانه
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 3122
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 8
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 2,164
  • گوگل امروز : 154
  • آی پی امروز : 259
  • بازدید دیروز : 4,533
  • گوگل دیروز : 345
  • آی پی دیروز : 524
  • بازدید هفتگی : 13,781
  • بازدید ماهانه : 104,195
  • بازدید سالانه : 1,547,822
  • بازدید کل : 7,559,844
  • اطلاعات
  • امروز : چهارشنبه 01 آذر 1396
  • آی پی شما : 54.81.139.56
  • مرورگر شما :
هایپرتمپ دات آی آر
آموزش خیاطی مهسا
آموزش خیاطی ملیکا
آموزش خیاطی زهرا
آموزش خیاطی جمهور
آموزش خیاطی کوثر
آموزش خیاطی آنلاین\الگو
آموزش خیاطی/تصویر زندگی
آموزش خیاطی بانوکده
رزبانو پرتال جامع بانوي ايراني
آموزش درست کردن خمیر چینی
  • تعداد بازدید : 519
  • آموزش درست کردن خمیر چینی

    آموزش درست کردن خمیر چینی


    سلام .. این مطلب آموزشی رو از پیج دوست خوبمون مهدیه برداشتم


    برای ساخت خمیر شما نیاز دارید به : یک پیمانه چسب چوب بیرنگ شمال یا مشهد - یک پیمانه پودر نشاسته ذرت مخصوص خمیر چینی - یک قاشق غذاخوری گلیسیرین - یک قاشق غذاخوری کرم دست و صورت یا وازلین


    همه ی مواد گفته شده را در ظرفی ریخته و خوب بهم بزنید تا مواد کامل با هم مخلوط شوند




    ادامه آموزش در ادامه مطلب


    تابه ای را با مقداری وازلین چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و روی حرارت قرار دهید .. بعد از دو دقیقه خمیر را برگردانید تا طرف دیگر به مدت یک دقیقه بپزد ..


    مواد را برداشته و با دست کامل ورز دهید و داخل دستمالی قرار داده تا حرارت آن گرفته شود ..


    بعد داخل کیسه فریزر را با وازلین چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار داده و در ظرفی در بسته قرار دهید .. خمیر باید به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار داده شود ..


    تابه ای که برای این کار استفاده کردید هرگز برای پخت و پز استفاده نکنید




    نویسنده : النازتاریخ : چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394امتیاز :
    موضوعات : آموزش کاردستی , آموزش های خمیری ,
    برچسب ها : خمیر چینی , آموزش درست کردن خمیر چینی ,
    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی