close
تبلیغات در اینترنت
آموزش درست کردن خمیر چینی
شنبه 31 تیر 1396
جای تبلیغات شما
جای تبلیغات شما
برترین موضوعات ایپک
  • خیاطی
  • قلاب بافی
  • نحوه برش و دوخت
  • تغییر و تزیین لباس
  • بافت پادری
  • فیلم هنری
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
تبلیغات
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
اتاق آرزو
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : *کد امنیتیبارگزاری مجدد
خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

آرشیو ماهانه
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2983
  • کل نظرات : 864
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 31030
  • افراد آنلاین : 8
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1,627
  • گوگل امروز : 112
  • آی پی امروز : 185
  • بازدید دیروز : 3,910
  • گوگل دیروز : 415
  • آی پی دیروز : 497
  • بازدید هفتگی : 19,199
  • بازدید ماهانه : 84,156
  • بازدید سالانه : 1,017,894
  • بازدید کل : 7,029,916
  • اطلاعات
  • امروز : شنبه 31 تیر 1396
  • آی پی شما : 54.162.232.51
  • مرورگر شما :
آموزش درست کردن خمیر چینی
  • تعداد بازدید : 482
  • آموزش درست کردن خمیر چینی

    تابه ای را با مقداری وازلین چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و روی حرارت قرار دهید .. بعد از دو دقیقه خمیر را برگردانید تا طرف دیگر به مدت یک دقیقه بپزد ..


    مواد را برداشته و با دست کامل ورز دهید و داخل دستمالی قرار داده تا حرارت آن گرفته شود ..


    بعد داخل کیسه فریزر را با وازلین چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار داده و در ظرفی در بسته قرار دهید .. خمیر باید به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار داده شود ..


    تابه ای که برای این کار استفاده کردید هرگز برای پخت و پز استفاده نکنید




    نویسنده : النازتاریخ : چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394امتیاز :
    موضوعات : آموزش کاردستی , آموزش های خمیری ,
    برچسب ها : خمیر چینی , آموزش درست کردن خمیر چینی ,
    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی